Anmeldelser av nettsteder.
Her kan du lese om noen andre nettsteder som omhandler noe av det som opptar oss,
kun private ikke - profesjonelle og offentlige nettsteder vil bli anmeldt foreløpig. Fler følger.


Lake Tanganyika Chiclids La det være sagt med en gang. Disse sidene er noe helt spesielt i websammenheng. Belgieren Eric Genevelle har her laget en site som inneholder det aller meste om disse fiskene, sjøen og menneskene som har gjort dem kjent. Du finner til og med anmeldelser av de beste butikkene å handle fisk i. Sidenes høydepunkt for min del er uten tvil de to artiklene om Hydrocynus goliath og H. vittatus. Tigerfisk - tro om jeg noen gang får oppleve å ha et par av disse i akvarium ? Sidene inneholder også en del bra linker. Dette er referansen. Det bør også nevnes at Genevelle ikke er opphavet til alt på siten, han har hatt drahjelp av folk som Ad Konings, Mikael Karlsson, H.J. Richter osv. osv. (Lista er lang.) Visst finnes det ting å plukke på, bevares, men allt i allt så gir vi den:
Terningskast: 6 (PS: Siten er kun på fransk)
Akvarieguiden Disse sidene kan vel kalles nettakvariets svenske motstykke. Sidene er mer innholdsrike enn nettakvariet, webdesignen må vel også kalles mer vellykket. Her har man artikkelsamling, diskusjonsforum, "fyndbörs" osv. Alt i alt ikke så mye å sette fingeren på. 
Terningskast: 5
Gregs Marine Aquarium links Selv om denne siten inneholder mer, skal vi ikke omtale mer enn linksiden. Dette må være en av de mest komplette samlinger om saltvannsakvarium og saltvannsakvaristikk overhodet. Trenger du info, så er dette absolutt en av stedene å lete på.
Terningskast: 5
Waikiki Aquarium Akvariets ofisielle hjemmeside.  Grei site, det viktigeste er vel mye bra bilder av utstillingsakvariene. Alt i alt:
Terningskast: 4
Chiklids.com Det mest interressante på siten er utvilsomt et bra besøkt diskusjonsforum:
Terningskast: 4
Reef.org Etter at Aquariumfrontiers blei halt, så må vel denne siten kalles den definitive korallrevssiden. Bra forum hvor folk som betyr noe i korallrevsakvaristikken dukker opp. (Ingen nevnt, ingen glemt.) Jeg har mye på ønskelista når det gjelder design her, men vi gir den allikevel:
Terningskast:
Forrige side.  

Karakterskalaen følger gauss kurven men enere, toere og treere kommer vi ikke til å omtale, dette er med andre ord kremen.


Tilbake til linksiden.
Tilbake til hovedsiden.